a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
15:00 - 01:00
Donderdag
15:00 - 01:00
Vrijdag
11:00 - 03:00
Zaterdag
11:00 - 03:00
Zondag
11:00 - 01:00
Follow Us
#goedverhaal

ROASTED is ontstaan uit puur enthousiasme voor gastvrijheid en lekker eten

Bij mij staat de keuken centraal.

Ongedwongen, welkom, genieten van echte smaken, puur eten & lekkere dranken.

Roasted is ontstaan uit puur enthousiasme voor gastvrijheid en lekker eten. Alles wat wij serveren wordt huisgemaakt. Van chillisaus & mayonaise tot aan het gehakt voor onze burgers.

Onze blonde d’aquitaine runderen komen via Slagerij Harmssen en lopen in Saasveld.

Eten hoeft niet moeilijk of omslagtig te zijn maar eten moet ons verbinden, blij & sterker maken.

Die puurheid van smaken en producten willen we naar voren laten komen. Vroeger ben ik begonnen in de slagerij. Daar ontstond mijn interesse voor vlees, maar ook zeker voor het respectvol omgaan met het gehele dier.

In Roasted wil ik het restaurant creëren waar we onze liefde voor lekker eten om kunnen zetten in mooie gerechten. Afgelopen jaar was ik in Brazilië en at ik een variant op onze bitterballen, niet met mosterd maar met limoen en tabasco. Dat was zo ontzettend lekker dat ik het nu combineer met onze eigen gemaakte bitterballen van kip en dragon.

Getting started

De droom is er altijd geweest, het plan is afgelopen jaar ontstaan. Per toeval kwam ik bij deze prachtige locatie terecht. Ik was direct verliefd, mooi historisch pand, karakter, houten balken en veel mogelijkheden. Het plan is geschreven en de ideeën werden steeds realistischer. Via Crowd About Now heb ik een campagne opgezet om crowd funding te realiseren. Deze vorm van financieren is ontzettend leuk omdat je hiermee een enthousiasme groep investeerders om je heen krijgt. Dit geeft energie, en een positieve boost, 

Realiseren van de meubelen met dezelfde ambacht als onze gerechten.

Eten is ook een vorm van ontmoeten en samen komen. Ik vind het zelf altijd erg fijn om aan een grote gezellige tafel te zitten en in aanraking te komen met andere mensen. Dat is de reden dat ik samen met Kevin van K&L Creation & Living verschillende grote tafels heb gemaakt. Heerlijk om met elkaar aan te tafelen!

Historische vondst

Met de vingers gekruist gingen we dit weekend in. Weer een klus weekend met Lennart en nu met een heel gericht doel. Spannend was het wel toen de hamer de muur in ging maar gelukkig, we hadden gelijk. Een gave muur is ontstaan die het historische gevoel van de oude paardenstal weer deels terug brengt.

Another brick in the wall

Contact met iedereen, laten zien we wat je doet en waar alles vandaan komt. Dat kon in mijn ogen het beste met een open keuken. Nu kan iedereen een kijkje in de keuken kijken en kan Mats de boel ook in de gaten houden.

Wie ’t tegelen niet eert…

Weer een uitdaging! “Lennart, heb jij weleens een muur betegeld?” antwoordt: “Nee nog nooit jij?” “Nee nog nooit gedaan maar lijkt me echt heel gaaf als dit lukt!” Zo gezegd, zo gedaan. Het was een flink karwei maar dubbel en dwars waard. Hierdoor heeft de entree een slagerij gevoel gekregen waar ik naar op zoek was. Nu kan er gegeten en geborreld worden. Omringd door metro-tegels, hammen, een worsten stopbus en een snijmachine waar verschillende hammen overheen glijden. Wat willen we eigenlijk nog meer..?